Behov for et nyt tag? Din professionelle tømrer står klar!

​Hvem ønsker ikke at sikre sit hjem med kvalitets tagarbejde?

Vi forstår, at dit hjem er mere end bare en bygning. Det er et fristed, et sted for minder, og det fortjener den bedste beskyttelse. Derfor er vi specialiserede inden for nyt tag og tagrenovering, så du kan være sikker på, at dit hjem altid er beskyttet mod Danmarks skiftende vejr. Uanset om du har brug for nyt tag eller en tagrenovering, så har vi den viden, erfaring og ekspertise, der skal til for at levere et resultat, du vil være stolt af.

Udforsk vores høj-kvalitets tagløsninger

Hos Henningsen Byg er vi eksperter i at skabe skræddersyede løsninger inden for nyt tag og tagrenovering. Vores fokus ligger på at levere tagløsninger, der ikke blot er æstetisk tiltalende, men også langtidsholdbare og energieffektive. Vi forstår at hvert projekt er unikt, og derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres behov og ønsker imødekommes.

Vi udfører alle former for tagrenovering. Herunder renovering af:

  • Betontag
  • Tegltag
  • Ståltag
  • Eternittag
  • Paptag

Vi lægger vægt på kvalitet og holdbarhed, og vores arbejde er altid præget af stor håndværksmæssig dygtighed og en grundig forståelse for materialer og teknikker. Uanset om det drejer sig om en mindre tagrenovering eller et helt nyt tag, så er du sikret et resultat, der lever op til dine forventninger. Med vores tømrerarbejde er dit hjem i de bedste hænder.

Tøv ikke, kontakt os i dag for en tagløsning der passer til dig

Er det tid til at dit tag får en kærlig hånd? Eller trænger du til at få lagt et helt nyt tag? Vi er klar til at tage hånd om dit projekt, uanset størrelsen. Tag det første skridt mod dit nye tag eller tagrenovering ved at tage kontakt til os. Vi glæder os til at høre om dine ideer og ønsker, og vi er klar til at rådgive dig omkring de bedste løsninger. Dit hjem fortjener det bedste, og det leverer vi. Kontakt os i dag.

Søger du en erfaren tømrer til din renovering?

Kontakt Henningsen Byg allerede og modtag et uforligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Alsidigt entreprenørfirma

Vi udfører en lang række forskellige opgaver inden for renovering, nybyggeri og ombygning.

Tømrerarbejde i Sønderjylland

Vi dækker hele Sønderjylland, og kan fra vores snedkerværksted i Toftlund klare enhver opgave.

Kvalitetsbevidst håndværker

Ved håndværkerservices udføres renoveringer og istandsættelser med størst fokus på kvalitet.

er du interesseret?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi er her for at hjælpe dig med dit næste tømrerprojekt. Tag det første skridt i dag og kontakt os for et uforpligtende tilbud på en tømrer. Vi vil med glæde diskutere dine behov og give dig en ide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre dine ideer til virkelighed.

Firmainformation

Henningsen Byg ApS

CVR-nummer: 36079517

Ryttervænget 41, 6520 Toftlund

Klik her for rutevejledning

​Kent​:

​Rasmus​:

Henningsen BYG er en mindre tømrervirksomhed, som udfører alle former for tømrer og snedker opgaver. Vi har eget snedkerværksted i Toftlund, hvor vi laver gode anvendelige løsninger til alle, der ønsker at gøre brug af vores services.